| Tuotteet | Uudet tuotteet | Tuotteet | Uudet tuotteet

Uusia tuotteita

Uusia tuotteita

Lisää virtaa kentälle

Lisää virtaa kentälle

Ohjauskeskuksesta kentälle: WAGOn uudella, jämäkällä ja hyvin suojatulla EPSITRON IP67-teholähteellä saat virtaa juuri sinne, missä sitä tarvitaan.

Energianmittaus suoraan virransyötöstä: Virtamuuntaja jännitehaaroittimella

Energianmittaus suoraan virransyötöstä: Virtamuuntaja jännitehaaroittimella

WAGOn suurvirtaliittimeen on nyt saatavilla yhteensopiva virtamuuntaja jännitehaaroittimella. Pienessä tilassa voidaan toteuttaa näin helppo energianmittaus.

Uusi Bluetoothin sisältävä langaton Ethernet-yhdysväylä

Uusi Bluetoothin sisältävä langaton Ethernet-yhdysväylä

Langaton tiedonsiirto on yhä suositumpaa. Useissa tapauksissa kaapeleiden sentaminen jää sen ansiosta tarpeettomaksi ja vastaavan verkon asentaminen on nopeaa.

Uusi 16-porttinen teollinen ethernet

Kasvanut verkkoliikenne rakennus- ja teollisuussektorilla on lisännyt tehokkaan, useampia ethernet-portteja sisältävän teollisuuskytkimen tarvetta. Uusi, kapeanmallinen 16-porttinen WAGO-kytkin 852-1106 on siihen ideaali ratkaisu. Lisää..

Uudet asennusrungot vipuwagoille

Uudet, kätevät asennusrungot 221-sarjan rasialiittimille. Asennusrunko sopii käytettäväksi valaisimissa tai sähkölaitteissa. Monipuoliset asennusmahdollisuudet esim. pysty. tai vaakatasoon. Lisää..

Kentältä pilveen - WAGO pilvirajapinta käytössä kaikkialla

WAGOn digitaalinen portfolio on laajentunut pilvirajapintaan, joka yhdistää reaali- ja digimaailman sekä mahdollistaa pääsyn mittauskohteen tämänhetkisiin ja historiatietoihin sijainnista riippumatta. Lue lisää..

Se IoT-ohjain

WAGO PFC100 ja PFC200-ohjaimet ovat päivitettävissä IoT-sopiviksi yksinkertaisella MQTT-ohjelmiston parannuksella. Ohjaimen käytettävyydellä pilvessä nyt ja tulevaisuudessa saat yrityksellesi todellista lisäarvoa. Lisää..

Ratkaisu älykkäisiin sähköverkkoihin

Tarjoamme monipuoliset ohjauspaketit, jossa on mm. tarvittavat IEC –protokollat sekä IT-turvallisuuden vaatimukset huomioitu. Edullinen, modulaarinen kokonaisratkaisu. Lisää..

Kompaktit ECO-teholähteet tarjoavat vaihtoehtoja asennukseen

Uudet, kapeat EPSITRON® ECO -teholähteet ovat EN 60335-1 -kelpoisia ja uskomattoman monipuolisia. Lisää..

Lähetä oikeaa signaalia!

Anturi- ja toimilaiteliittimet voidaan kytkeä vain 3.5 mm leveillä liittimillä kaikkein pienimmissäkin tiloissa ja merkitä liuskamerkein peittämättä siltapaikkoja. Uudet TOPJOB® S -liittimet voidaan silloittaa standardipistosilloilla ilman rajoituksia. Lisää..

Uudet näytöt, muotoilun ja tekniikan upea yhdistelmä

CODESYS 2:n ja CODESYS 3:n visualisointiin: WAGO:n uudet e!DISPLAY 7300T näytöt täydentämään laitteistoasi viimeistellyllä muotoilulla sekä alansa johtavalla ohjelmistolla. Lue lisää näyttöjen tarkemmista ominaisuuksista. Lisää..

PFC100 Controller - Pienemmästä entistä vahvempi

Monipuoliset lähdöt kompaktissa kotelossa: WAGOn PFC100 Controller on erittäin varusteltu ja vakuuttaa kustannustehokkuudellaan. PFC Controller-perheen uusin jäsen paketoi saman kuoren alle paljon tavaraa. Lue täältä lisää..

Tehokkuutta2 - Uusi EPSITRON® ECO Teholähde kaikkiin perus sovelluksiin

WAGO laajentaa EPSITRON® ECO teholähteiden valikoimaa vielä aikaisempia malleja paremman hinta-laatusuhteen omaavalla versiolla. EN 60335 hyväksynnän ansiosta, uudet 787-17x2 teholähteet ovat käytettävissä lukuisissa ei-teollisissa kotitalouskone-sovelluksissa. Lisää..

  • Newsletter Subscription
  • How may we help?
fi
Dokumenttia ei voitu lisätä kirjanmerkki-listaan
Tuote on lisätty kirjanmerkki-listaan
Sivu on lisätty kirjanmerkki-listaan
Infomateriaali on lisätty kirjanmerkki-listaan
Dokumentti on lisätty kirjanmerkki-listaan